ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.

Γιατί υπάρχει χρέωση 3.00 ευρώ στην παραγγελία;

Η συγκεκριμένη χρέωση οφείλεται στην επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής, καθώς υπάρχει χρέωση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Για να μην επιβαρυνθείτε τη συγκεκριμένη χρέωση, μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών στο περιβάλλον της eurobank ή μέσω Paypal κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιθυμώ να επιστρέψω το προιόν είτε για αλλαγή είτε για επιστροφή χρημάτων, ποιός επιβαρύνεται τα μεταφορικά;

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος και αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται σε 4.00 ΕΥΡΩ. Τυχόν έξοδα τραπέζης που προκύπτουν κατά την καταβολή του ποσού επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, από το συνολικό ποσό της παραγγελίας θα αφαιρεθούν 4.00 ευρώ.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2104126564 είτε με e-mail στο info@flexshoes.gr

Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η αποστολή, είστε υποχρεωμένοι να παραλάβετε και στη συνέχεια να γίνει η διαδικασία της επιστροφής.

Τι γίνεται στην περίπτωση άρνησης παραλαβής;

Από τη στιγμή που έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο κατάστημά μας, είστε υποχρεωμένοι βάσει νομοθεσίας να παραλάβετε το δέμα και στη συνέχεια αν δεν επιθυμείτε τα προϊόντα, τότε κατόπιν συνεννόησης να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής του δέματος και επιστροφής χρημάτων. Αν δεν παραλάβετε, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε εγγράφως την καταβολή των μεταφορικών για την παραγγελία.

 

 

 

banner espabanner ΕΤΠΑ
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του flexshoes.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.