Ο διαδικτυακός τόπος www.flexshoes.gr προσφέρει υπηρεσίες σύμφωνα με τους κάτωθι όρους χρήσης.

Ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει τους όρους χρήσης και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών, μόνο εφόσον συμφωνεί πλήρως.

 

1. Ταυτότητα ηλεκτρονικού καταστήματος

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προς πώληση γυναικεία και ανδρικά υποδήματα από επώνυμες εταιρείες. Η έδρα μας είναι στην οδό Φίλωνος 55, 18535 Πειραιάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104126564

email επικοινωνίας: info@flexshoes.gr

 

ΖΔΡΑΛΗΣ Ε. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΑΦΜ.128221657

ΔΟΥ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΡ.ΓΕΜΗ 127978107000

 

2. Εγγραφή χρήστη/ Δημιουργία λογαριασμού

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του flexshoes.gr βεβαιώνει ότι παρέχει αληθείς πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ζητηθεί από τον χρήστη αν επιθυμεί να γίνει μέλος του flexshoes.gr

Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης επιλέγει το εικονίδιο ''Θέλω να γίνω μέλος''.

Στη συνέχεια καλείται να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία:

Φύλο, username, συνθηματικό, επιβεβαίωση συνθηματικού, Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Κινητό, Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Τ.Κ.

Σε αυτό το στάδιο δημιουργείται ο προσωπικός λογαριασμός.

Κατά τη διαδικασία της εγγραφής ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θα λαμβάνει ενημερωτικά δελτία (newsletter).

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή θα σταλεί email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης με τις πληροφορίες του λογαριασμού που δημιουργήθηκε.

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού πρέπει ο χρήστης να επιλέξει το link που είναι συνημμένο στο email.

 

3. Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter)

Κατά την επίσκεψη στο flexshoes.gr εμφανίζεται ένα banner στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει το e-mail του για να λαμβάνει newsletter.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που εγγραφεί στο flexshoes.gr με τους τρόπους που αναφέρονται ανωτέρω, οφείλει να επιλέξει στην φόρμα εγγραφής ''Θέλω να λαμβάνω newsletters''.

Με την εγγραφή στο newsletter, ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικά email για τις νέες παραλαβές καθώς και για τις προσφορές.

 

4. Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία σύμφωνα με τους παρακάτω τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά μέσω του e-shop

Επιλέγει το προϊόν στο μέγεθος που επιθυμεί και στη συνέχεια πατάει το εικονίδιο ''Αγορά''

Στη συνέχεια εμφανίζεται η παραγγελία με όλα τα στοιχεία: Ποσότητα, Τιμή μονάδας, Συνολικό ποσό παραγγελίας, Μέγεθος και χρώμα, καθώς και το κόστος των μεταφορικών.

Πατώντας το εικονίδιο ''Συνέχεια'' ο πελάτης επιλέγει αν θα συνεχίσει την παραγγελία ως επισκέπτης, αν θα γίνει μέλος, ή αν θα κάνει είσοδο στο κατάστημα ως ήδη εγγεγραμμένο μέλος.

Στην περίπτωση που επιλέξει ''Συνέχεια ως επισκέπτης'' επιλέγει Τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια συμπληρώνει τα στοιχεία του.

Στο τέλος επιλέγει ότι αποδέχεται ότι συμφωνεί με τους όρους χρήσης της σελίδας και επιλέγει το εικονίδιο ''Συνέχεια''.

Σε αυτό το στάδιο εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

Ο χρήστης για να ολοκληρώσει την παραγγελία επιλέγει το εικονίδιο ''Ολοκλήρωση παραγγελίας''.

Αν δεν επιλεγεί η ''Ολοκλήρωση της παραγγελίας'' τότε η παραγγελία δεν θεωρείται έγκυρη και δεν θα προχωρήσει.

Αν επιλέξει να συνδεθεί ως μέλος δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου καταχώρηση των στοιχείων του.

Με το που ολοκληρωθεί η παραγγελία αποστέλλεται email στον πελάτη με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

2)Τηλεφωνικά 

Ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2104126564 για να παραγγείλει το προϊόν που επιθυμεί, δίνοντας μας τα στοιχεία αποστολής και διευκρινίζοντας τον τρόπο πληρωμής.

3) Με e-mail

Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του μέσω e-mail.

 

 5. Πληρωμή

1) Αντικαταβολή: η παράδοση των χρημάτων στον υπάλληλο της μεταφορικής την ώρα της παραλαβής της παραγγελίας.Το επιπλέον κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι  ευρώ.

2) Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα: Εφόσον επιλέξετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα και ολοκληρώστε την παραγγελία, θα σας σταλεί ένα e-mail με όλα τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να γίνει η τραπεζική κατάθεση χρημάτων στό λογαριασμό που αναγράφεται στο e-mail και τους τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω e-banking με μεταφορά χρημάτων είτε με κατάθεση σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

Εφόσον γίνει η κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσει ο πελάτης με το κατάστημά μας, να μας γνωστοποιήσει την πληρωμή ή να μας αποστείλει με e-mail το αποδεικτικό της κατάθεσης.

3) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα μέσω Eurobank e-Commerce 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

4). Ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) μέσω Eurobank e-Commerce

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού MasterPass.

5). Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών Paypal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Paypal κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταφέρεστε απευθείας στην σελίδα του Paypal, από όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.

 

6. Χρόνος Αποστολής (Παράδοσης/Παραλαβής)

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων, οι αποστολές εκτελούνται εντός 1 ημέρας από την ημέρα της παραγγελίας σας,

και αποστέλλονται  με  και την  , από 1-3 ημέρες ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και έως 5 ημέρες για τις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Οι παραγγελίες που εκτελούνται έως τις 12 το μεσημέρι εκτελούνται αυθημερόν.

 

7. Κόστος αποστολής

 

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΤΑ COURIER 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ  ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση 3.00 ευρώ.

 

 

 8. Επιστροφές / Αλλαγές και δικαίωμα Υπαναχώρησης

ι) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποίησατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση).Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Πριν ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε ηλεκτρονικά στο e-mail info@flexshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2104126564.

Επιστροφή χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνεται δεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί ακριβώς όπως παραδόθηκε, με την απόδειξη αγοράς.

Στη συνέχεια, καλέστε στην εταιρεία courier που σας έφερε την παραγγελία, έτσι ώστε να παραλάβουν το δέμα που θα μας επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται στην έδρα μας στα παρακάτω στοιχεία:

flexshoes

Φίλωνος 55,  Πειραιάς.

Τ.Κ. 18535

2104126564

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα μας γνωστοποιήσει με e-mail ή μέσω τηλεφώνου. Ο λογαριασμός θα πρέπει να εμφανίζει το όνομα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε στην απόδειξη.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση που το τίμημα για το προϊόν έχει καταβληθεί στο φυσικό μας κατάστημα και ταυτόχρονα έχει παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

ii) Επιστροφή προϊόντος με δική μας χρέωση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με δική μας χρέωση στις εξής δυο περιπτώσεις:

1) Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στο νούμερο, στο χρώμα των υποδημάτων, στην αποστολή κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δύναται να μην αποδεχτεί το προϊόν και να ζητήσει την επιστροφή του ή την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν είτε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2) Αν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, κακή συσκευασία, κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται ΜΟΝΟ με την εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ COURIER) που συνεργαζόμαστε

Θα είναι, κατά περίπτωση, η ίδια εταιρία που παρέδωσε την παραγγελία σας

iii)Επιστροφή προϊόντος με χρέωση πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

iv)Κόστος επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος

Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ανέρχεται σε  για την Αττική και για την υπόλοιπη Ελλάδα, ποσό το οποίο αφαιρείται από το συνολικό ποσό που θα σας επιστρέψουμε.

Ίδιο είναι το κόστος σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος και αντικατάσταση με κάποιο άλλο.

 

9. Προσωπικά δεδομένα

 Κατά την επίσκεψή σας στο flexshoes.gr είναι πιθανό να σας ζητηθούν να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση) κυρίως για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο flexshoes.gr τηρούνται αποκλειστικά για τις συναλλαγές μας μαζί σας, την επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Διαχειρίζονται αποκλειστικά από εμάς με εξαίρεση: α) τα δεδομένα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και β) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία.

 

10.Υποχρεώσεις των μερών

α) Αποκλειστική ευθύνη χρήστη/καταναλωτή και απαγορευμένες χρήσεις.

Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Από την απόκτηση ιδιότητας μέλους αποκλείονται ανήλικα άτομα (κάτω των 18 ετών).Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που καταχωρεί στο flexshoes.gr, τα οποία ουδεμία έυθύνει έχουμε να ελέγξουμε, παρά μόνο αν μας επιβληθεί με καταγγελία ή επιταγή νόμου.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για αποστολή, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο και απειλητικό.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε ενέργεια που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τόσο του flexshoes.gr, όσο και τρίτων.

β)Ευθύνη flexshoes.gr για πραγματικά ελαττώματα

Το flexshoes.gr έχει απέναντί σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον Αστικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε α)να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς δική σας επιβάρυνση, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάστασή του, είτε να υπαναχωρήσετε.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις μας δεν υφίστανται σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς ή το προιόν έχει επιστραφεί με φθορές ή έχει υποστεί χρήση.

Θα πρέπει να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση που έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2104126564 είτε με e-mail στο info@flexshoes.gr.

γ) Άρνηση παραλαβής

 

Από τη στιγμή που έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο κατάστημά μας, είστε υποχρεωμένοι βάσει νομοθεσίας να παραλάβετε το δέμα και στη συνέχεια αν δεν επιθυμείτε τα προϊόντα, τότε κατόπιν συνεννόησης να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής του δέματος και επιστροφής χρημάτων. Αν δεν παραλάβετε, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε εγγράφως την καταβολή των μεταφορικών για την παραγγελία.

 

 

 

 

Πνευματικά Δικαιώματα

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών και φωτογραφιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του

 

www.flexshoes.gr

και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς οποιαδήποτε παραβίαση ή χρήση του χωρίς την άδεια του προσώπου που είναι κάτοχος των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου κρίνεται ως παράνομη και υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

 

 

 

 

ʼδεια Χρήσης

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδεια της εταιρείας.
Συνεπώς απαγορεύεται να αποτελέσουν εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθούν», μεταδοθούν ή διανεμηθούν με οποιονδήποτε τρόπο.

 

 

 

 

Προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

 

 

 

 

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου
Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από επιστημονική ακρίβεια, σαφήνεια και ορθότητα. 

 

 

 

 

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης ? προσωπικά δεδομένα, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

 

 

 

Cookies
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί cookies ή άλλες τεχνικές συγκέντρωσης μη προσωπικών στοιχειών των χρηστών του ιστοχώρου, για την αναγνώριση του χρήστη και τη διευκόλυνση αφ? ενός της λειτουργίας της ιστοσελίδας αφ? ετέρου της χρήσης της από τον επισκέπτη. Τρίτοι προμηθευτές, περιλαμβανομένης και της Google, έχουν τη δυνατότητα χρήσης κάποιων cookies (όπως για παράδειγμα το AnalyticsCookie) και Cookies τρίτων προμηθευτών (όπως το DoubleClickcookie) για την καλύτερη ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων.
Προσωπικά Δεδομένα

 

 

 

 

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της εταιρείας  τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/ συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς. Εξυπακούεται ότι διατηρείτε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή ενώ είστε σε θέση να έχετε οποτεδήποτε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή των στοιχείων σας αλλά και τη διαγραφή σας. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας, και η εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την ιστοσελίδα μας δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες μόνο σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο.

 

 

 

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.

 

 

 

11.Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία.

i) Τηλεφωνικά στο 2104126564

ii) Με e-mail στο info@flexshoes.gr

iii) Στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Φίλωνος 55 στον Πειραιά.

12.Cookies

Το site έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα αυτή.

 

 

 

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω αυτού του ιστότοπου και των συνδεδεμένων με αυτόν ιστότοπων για κινητά, εφαρμογών και widget.
1. ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;
Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων (π.χ. πληροφορίες που προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως το πλήρες όνομα ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που συλλέγουμε από και για το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας που τυγχάνουν επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies, ισχύουν για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας.
Όπως ορίζεται στους Όρους Χρήσης μας, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας απευθύνονται σε γενικό κοινό, δεν απευθύνονται σε παιδιά και δεν συλλέγουν συνειδητά προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών.
2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ;
Η Εταιρεία συλλέγει (1) δεδομένα εγγραφής, κατά την εγγραφή σας ή κατά την εγγραφή σας σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που κοινοποιείτε μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία, (4) δεδομένα δραστηριοτήτων όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με κάποια υπηρεσία της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων από και για εσάς:
1. Δεδομένα εγγραφής, δηλαδή τις πληροφορίες που υποβάλλετε για να εγγραφείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας, για παράδειγμα για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, να δημοσιεύσετε σχόλια, να λάβετε ένα ενημερωτικό δελτίο ή να λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό. Οι πληροφορίες εγγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τη χώρα, τον ταχυδρομικό κώδικα και την ημερομηνία γέννησης.
2. Δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που αποτελούνται από σχόλια ή περιεχόμενο που δημοσιεύετε στις Υπηρεσίες της Εταιρείας και τα προσωπικά σας δεδομένα που συνοδεύουν τις εν λόγω δημοσιεύσεις ή περιεχόμενο, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνεται το ψευδώνυμο, το όνομα χρήστη, τα σχόλια, τα likes, η κατάσταση, οι πληροφορίες προφίλ και η φωτογραφία. Οι δημόσιες πληροφορίες και δημοσιεύσεις είναι πάντα δημόσιες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες σε όλους και μπορεί να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης σε εξωτερικές μηχανές αναζήτησης.
3. Δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση ή συνδεθείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας μέσω μιας υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συνδέσετε μια υπηρεσία της Εταιρείας σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή όταν συνδέετε μια Υπηρεσία της Εταιρείας με υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξουσιοδοτείτε την Εταιρεία να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί τα σχετικά προσωπικά δεδομένα και περιεχόμενο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
4. Δεδομένα δραστηριότητας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Για παράδειγμα, για να επιτρέψουμε τη σύνδεσή σας με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, οι διακομιστές μας λαμβάνουν και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Εταιρείας από κινητή ή άλλη συσκευή, ενδέχεται να συλλέξουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής που έχει εκχωρηθεί στη συγκεκριμένη συσκευή, δεδομένα γεωγραφικής κατανομής ή άλλα στοιχεία συναλλαγής για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως cookies του browser, εικονοστοιχεία, beacons και τεχνολογία Adobe Flash που ονομάζεται συνήθως «Flash cookies»). Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, το βίντεο και το υπόλοιπο περιεχόμενο που έχετε δει, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει και τις διαφημίσεις που έχετε δει.. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας περί Cookies.
5. Πληροφορίες από άλλες πηγές. Ενδέχεται να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και εκτός διαδικτύου από υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εμπορικά διαθέσιμες πηγές.
Δεν συλλέγουμε:
? Οικονομικές πληροφορίες από κάποιο πάροχο υπηρεσιών πληρωμής: σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε μία μη συνδεδεμένη υπηρεσία πληρωμής για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή να κάνετε πληρωμές («Υπηρεσία Πληρωμής»). Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω μιας Υπηρεσίας Πληρωμών, θα κατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πληρωμών. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε σε μια Υπηρεσία Πληρωμών θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Υπηρεσίας Πληρωμών και όχι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, από μέρους της Υπηρεσίας Πληρωμών, πληροφοριών που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε Υπηρεσίας Πληρωμών.
? Ευαίσθητες πληροφορίες: ζητάμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) στις ή μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή με άλλο τρόπο.
Συνδεδεμένες υπηρεσίες
Τέλος, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών και μόλις εγκαταλείψετε τις Υπηρεσίες της
Εταιρείας ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση θα πρέπει να ελέγξετε την ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου της άλλης υπηρεσίας.
3) Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σου κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σου. Με αυτά τα cookies απολαμβάνεις μια εξατομικευμένη εκδοχή του plaisio.gr με αποτέλεσμα να βρίσκεις πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάς.
3. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από και σε σχέση με το άτομό σας για:
a. Να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες και τις Λειτουργίες της Εταιρείας,
b. Να μετράμε, αναλύουμε και βελτιώνουμε τις εν λόγω Υπηρεσίες και Λειτουργίες της Εταιρείας,
c. Να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μέσω Υπηρεσιών της Εταιρείας (τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός διαδικτύου) παρέχοντας περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσετε σχετικό και ενδιαφέρον,
d. Να σας επιτρέπουμε να σχολιάζετε περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια, διαγωνισμούς ή προγράμματα επιβράβευσης,
e. Να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας,
f. Να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Εταιρείας και άλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπου η Εταιρεία θεωρεί, καλόπιστα, ότι η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη για: (i) την προστασία, την επιβολή ή την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία της Εταιρείας, των θυγατρικών της Εταιρείας ή των υπαλλήλων, αντιπροσώπων, αναδόχων, δικαιοπαρόχων και προμηθευτών τους (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των συμφωνιών και των όρων χρήσης μας), (ii) την προστασία της ασφάλειας, του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή των πολιτών, (iii) την προστασία της Εταιρείας, καθώς και άλλων εμπλεκόμενων τρίτων μερών, όπως οι προμηθευτές της Εταιρείας, από απάτες ή για σκοπούς διαχείρισης κινδύνων,
g. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους ή τις νομικές διαδικασίες ή/και για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.
h. Για την ολοκλήρωση μιας εταιρικής συναλλαγής όπως μιας προτεινόμενης ή πραγματικής αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων, περιουσιακών στοιχείων ή αποθεμάτων της επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών). Για παράδειγμα, εάν η Εταιρεία συμμετέχει σε συγχώνευση ή μεταβίβαση του συνόλου ή ουσιώδους μέρους των δραστηριοτήτων της, η Εταιρεία δύναται να αποκαλύψει και να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στο μέρος ή στα μέρη που συμμετέχουν στη συναλλαγή ως μέρος της εν λόγω συναλλαγής,
i. Να επιτρέπεται η λειτουργία κοινωνικής συναλλαγής - εάν κάνετε σύνδεση ή συνδέσετε έναν λογαριασμό υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να μοιραστούμε το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία και τα like σας, καθώς και τις δραστηριότητές και τα σχόλιά σας με άλλους χρήστες των Υπηρεσιών της Εταιρείας και με τους φίλους σας που σχετίζονται με την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσής σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα ίδια προσωπικά δεδομένα με τον πάροχο υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης,
j. Να σας στέλνουμε (μέσω email, SMS, τηλεφώνου, chat και μέσων κοινωνικής δικτύωσης),
με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.

banner espabanner ΕΤΠΑ
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του flexshoes.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.