Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσής του, είτε για αλλαγή μεγέθους, είτε γιατί δεν σας ικανοποιεί, στέλνοντας e-mail στο info@flexshoes.gr ή τηλεφωνικά στο .

Επιστροφή χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνεται δεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί ακριβώς όπως παραδόθηκε, με την απόδειξη αγοράς.

Στη συνέχεια, καλέστε στην εταιρεία courier που σας έφερε την παραγγελία, έτσι ώστε να παραλάβουν το δέμα που θα μας επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται στην έδρα μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΖΔΡΑΛΗΣ Ε. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Φίλωνος 55 Πειραιάς

Τ.Κ. 18535

2104126564

Επιστροφή προϊόντος με δική μας χρέωση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με δική μας χρέωση στις εξής δυο περιπτώσεις:

1) Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στο νούμερο, στο χρώμα των υποδημάτων, στην αποστολή κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δύναται να μην αποδεχτεί το προϊόν και να ζητήσει την επιστροφή του ή την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν είτε την επιστροφή των χρημάτων του.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2) Αν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, κακή συσκευασία, κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών  που συνεργαζόμαστε

Θα είναι, κατά περίπτωση, η ίδια εταιρία που παρέδωσε την παραγγελία σας.

Επιστροφή προϊόντος με χρέωση πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το κατάστημά μας, θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα μας γνωστοποιήσει με e-mail ή μέσω τηλεφώνου. Ο λογαριασμός θα πρέπει να εμφανίζει το όνομα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε στην απόδειξη.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη όλα τα παραστατικά που συνόδευαν το προϊόν.

Κόστος επιστροφών

 Το κόστος μόνο για επιστροφή είτε για επιστροφή και αντικατάσταση ανέρχεται σε 5.00 ευρώ (ανά τεμάχιο) για την Αττική και για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 Τυχόν έξοδα τραπέζης που προκύπτουν κατά την καταβολή του ποσού επιβαρύνουν τον πελάτη.
 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα ανωτέρω ποσά θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό που θα επιστραφεί.

 

banner espabanner ΕΤΠΑ
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του flexshoes.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.